Teknoloji

2022 Apple TV 4K incelemesi

2022 Apple TV 4K incelemesi: HDR10+, zaten mükemmel bir akış kutusunu tamamlıyor. Bu haberi Qzen Bilişim olarak sizler için derledik.

Apple TV 4K 2017 yılında ilk kez tanıtıldığında televizyona nasıl yaklaştığımız ve yeniden düşünmemiz gerektiğini gösterdi.

Daha da önemlisi, önemli bir fiyat indirimi onu daha çekici hale getirmeye yardımcı oluyor. Yine de bu kesinti, onu şehirdeki en iyi anlaşma yapacak kadar büyük değil.

 

applekumanda

Apple TV 4K 2017’de ilk kez tanıtıldığında televizyona nasıl yaklaştığımızın yeniden düşünülmesi gerektiğini konumlandı.

Yanı sıra Apple TV 4K muhteşem, bir arayüze, olağanüstü görüntü kalitesi, ve daha bir çok özelliği destekliyor olması da özellikleri arasında yer almaktadır.

Önce en önemli şeyi ele alalım. Yeni Apple TV 4K, öncekilerden daha iyi bir teknoloji. Temel yapılandırması, ikinci nesil Apple TV 4K’daki 32 GB’den 64 GB’a kadar depolama alanına sahip. Fiyat olarak 64GB model , eski 32GB model için 179 $’a kıyasla 129 $ ‘dan başlıyor.

Depolamayı iki katına çıkararak 149 $’dan 20$’a 128 GB’a çıkartabilirsiniz.

İş parçacığı desteği oldukça niş ve çoğu insanın da Ethernet’e ihtiyacı olmayacak. Ayrıca Apple TV 4K videoları indirmez (yalnızca onları yayınlar), bu nedenle düzinelerce oyun indirmeyi planlamıyorsanız 128 GB depolama alanına ihtiyacınız olmaz. Başka bir deyişle, 129 $ 64GB modeli çoğu insan için doğru seçimdir.

Fiyattaki bu düşüş, üçüncü nesil modelle ilgili en önemli şey. Apple TV 4K, en az birkaç yıldır satın alabileceğiniz en iyi akış kutusu olmuştur, ancak Google, Amazon veya Roku’dan her zaman kabaca karşılaştırılabilir akış kutularından çok daha pahalıya mal olmuştur, bu da şüpheli bir değer önerisi oluşturur. Yeni model, 4K ve HDR’de takdire şayan bir video akışı işi yapan rakiplerinden hala daha pahalı, bu nedenle maliyet bilincine sahip olanlar yine de bundan uzak durmak isteyecektir. Yine de, kısa bir süre sonra, ekstra maliyetin neden birçok insan için buna değdiğini anlayacağım.

Bu arada kutudan HDMI kablosu çıkmadığını da belirtmekte fayda var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu