Son Dakika Gelişmeler

2022 Lucid Air Grand Touring Performans İncelemesi: Elektrikte Mükemmellik

2022 Lucid Air Grand Touring Performans İncelemesi: Elektrikte Mükemmellik. Bu haberi Qzen Bilişim olarak sizler için derledik. Lucid Air Grand Touring Performance’ın bu kadar iyi olmaya hakkı yok.

lucid1

Çoğu otomobil üreticisinin – yeni ve eski – yetenekli, çekici elektrikli otomobiller üretmenin düşündüğünüzden daha zor olduğunu keşfettiği bir zamanda, California girişiminin lüks EV alanına ilk giren, karşılığında büyük sözler vermekten kesinlikle çekinmedi. Altı rakamlı fiyat etiketi. O halde sürpriz, Air’in teknik özellik tablosu değil, aptalca 0-60 kereden fazlasını ne kadar ikna edici bir şekilde sunduğudur.

lucid2

Beni yanlış anlamayın, iyi bir trafik ışığı geçişini en az bir sonraki kişi kadar severim. Aşırı hızlanma, elektrikli şüphecileri EV’lerin yeşil Prius dalgasından daha fazlasını sunabileceğine ikna etmede muhtemelen her şeyden daha fazlasını yaptı. Ancak düz bir çizgide çok hızlı gitmek tek başına yeterli değil.

lucid3

Şüphesiz menzil ve şarj hızları var, ancak bundan daha fazlası bütünsel bir paket sunmakla ilgili. Otobana gidip gelirken, hafta sonu bir gezintide itilirken olduğu kadar özel hissettiren bir araba; teknoloji ve konfor söz konusu olduğunda ne göz kamaştıran ne de mahrum bırakan bir kabin. Açıkçası, şu anda orada bazı fantastik pahalı elektrikli araçlar var, ancak hiçbiri bu kriterlerin her birini tam olarak tutturamadı. Bu bir eleştiriden çok, Lucid’in burada ne kadar büyük bir meydan okumaya giriştiğinin samimi bir kabulü.

lucid4

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu