Teknoloji

AirPods Pro 2 Sahneleniyor

Apple geçtiğimiz haftalar da organize ettiği etkinlikte AirPods Pro 2 görücüye çıkardı.

Apple uzun süredir merakla beklenen AirPods Pro 2yi görücüye çıkarmayı planladıklarını belirtti. Bu haberi Qzen Bilişim olarak sizler için derledik.

Kablosuz kulaklık olarak büyük ses getiren Apple markası teknoloji sektörünü sallamaya devam ediyor.

Kulaklıklar arasında yerini alan ve asla yarışı bırakmayan Apple markası başarıyı elde ettikleri için AirPods adı altında bir şirket kurulması halinde bilinen akıllı telefon firmalarını bile geride bırakacak kadar para kazanılacağını söyledi.

 

H2 çipinden gücünü alan yeni kulaklık gelişmiş hesaplama yetenekleri sayesinde yeni bir ANC “Aktif Gürültü Engelleme” özelliğini kullanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar mevcut kullandıkları kulaklıklarda bulunan gürültü engelleme özelliği daha iyi geliştirilerek 2 kat daha minimize edildiği açıklandı.

airpodspro2

AirPods Pro 2 Cihaz tek şarjla 6 saate kadar kullanım ömrü vadediyor. Kutusunu da dahil ederseniz. toplam 30 saat şarj etmeden kullanabiliyor olacaksınız. Diğer AirPods’lar ile kıyasladığımızda kulaklıkların yüzde 33 kutunun ise yüzde 25 oranında daha fazla sonuç aldığını söyleyebiliriz.

Bir diğer güzel haber ise Apple’ın Find My yani Bul uygulaması AirPods Pro 2 artık destekleyecek olması. cihaz şarj kutusunun üzerinde eklenen ızgarası bulunuyor. bu sayede yerini kaybettiğiniz zaman size sesli dönüş yapabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu