Teknoloji

TomTom, dijital haritanın kontrolünü Silikon Vadisi’nden geri almak istiyor

TomTom, dijital haritanın kontrolünü Silikon Vadisi’nden geri almak istiyor. Navigasyon harita hizmeti denildiği zaman aklımıza hemen Google haritalar geliyor. Hollanda merkezli konum belirleme uzmanı TomTom Silikon vadisinde bulunan kontrolünü geri çekmek için çalışmalara başladığını bildirdi.

Bu haberi Qzen Bilişim olarak sizler için derledik.

Teslimat şirketlerinin ürünleri kapınıza kadar getirmeleri, sizi hedefinize ulaştırmak için araç çağırma uygulamaları ve otomotiv markalarının sürücü yardım sistemleri (ADAS) teknolojisinden en iyi şekilde yararlanmaları için coğrafi konum verileri gereklidir. Örnekler listesi uzayıp gidiyor.

harita

Hollanda merkezli konum belirleme uzmanı TomTom, bu boşluğu doldurmaya ve her iki dünyanın en iyilerini birleştirmeye çalışıyor. Haritalar Platformunun başarabileceğini umduğu, sektördeki yeniliği destekleyen açık ve işbirlikçi bir haritalama ekosistemi oluşturmayı hedefliyor .

Yeni bir harita ve ilişkili veritabanını, haritalar ve konum verileri için bir oluşturma platformunu ve ortakları desteklemek ve verileri paylaşmak için bir ekosistemi kapsar.

TomTom’da Mühendislik Başkan Yardımcısı Michael Harrell’in Sermaye Piyasaları Günü 2022’de gösterdiği gibi, “Artık Open Street Map kullananların tümü TomTom ağının tam kapsamını elde edebilir.”

“Ve bu, herkesin işbirliği yapması için önemli bir fırsat sağlıyor. TomTom Haritalar Platformu, Open Street Map’i kurumsal kullanıma hazır ticari sınıf haline getirir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu