Teknoloji

Samsung Galaxy S23 çıkış tarihine bir adım daha yaklaştı.

Samsung Galaxy S23 çıkış tarihine bir adım daha yaklaştı. Samsung’un yıllık piyasaya sürme planına göre, Galaxy S23 serisinin Şubat 2023’te piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Bu haberi Qzen Bilişim olarak sizler için tasarladık.

Yani şu anlama geliyor Şubat lansmanı çok yakın zamanda olacak gibi.

Sam Mobile tarafından tespit edildiği üzere Galaxy S23, Samsung için iki büyük pazar yeri olan Tayland ve Hindistan’da piyasaya sürülmeye hazır.

samsungg

Tayland’ın NBTC ve Hindistan’ın BIS adlı iki düzenleyici kurulundan geçerken, S23 hakkında pek çok yeni bilgi öğrenmedik. Artık telefonun model numarası hakkında bir onayımız var.

S23’ün model numarasının hem NBTC hem de BIS tarafından yayınlanan belgelerde görünen SM-S911B/DS olduğu söylendi, bu da S23 yap bozunun (küçük de olsa) bir parçasını daha çivilediğimizi gösteriyor.

Samsung Galaxy S23 çıkış tarihine bir adım daha yaklaştı.

İki yeni sertifikanın bir sonucu olarak S23 hakkında herhangi bir yeni önemli bilgi öğrenmemiş olsak da, akıllı telefonun daha fazla düzenleyici kuruldan geçtiğini görmek, yakında piyasaya sürüleceğini doğrulamaya yardımcı oluyor.

S23’ün kesin çıkış tarihi hala havada, ancak birden fazla ülkede onaylanıyor olması, önümüzdeki aylarda Samsung’dan resmi olarak haber almayı bekleyebileceğimiz anlamına geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu