Oyun

Call of Duty Modern Warfare 3 Remastered geliyor mu?

Call of Duty Modern Warfare 3 Remastered geliyor mu? Call of Duty’nin ilgi odağı olan serisi Modern Warfare, satış rekorları kırmaya devam ediyor. Alınan bilgilere göre Call of Duty Modern Warfare 3 Remastered tamamlanma aşamasında olup ve son kullanıcıya ulaşacak. Qzen Bilişim olarak ayrıntıları sizler için derledik.

Call of Duty, oyun dünyasının en çok kullanılan oyunlarından biri olarak devam etmesine nazaran birçok hayran için, bir zamanlar verdiği zevki vermiyor. Özellikle orijinal Call of Duty Modern Warfare serisi, FPS dünyasının en sevilen oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Seneler içerisinde Modern Warfare oyunlarını remastered olarak yeniden piyasaya süren Activision, orijinal Modern Warfare meraklılarını bir kez daha mutlu edecek gibi duruyor.

call of duty mw3

 

Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek olan Modern Warfare II’nin ardından Activision, gelecek yıl yeni bir orijinal Call of Duty yapımı piyasaya sürmeyecek ve Modern Warfare II’yi destekleyecek. Ancak firma, 2023 yılında ek kazanç sağlamak için Modern Warfare 3 Remastered yapımını piyasaya çıkacak gözüküyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu