Mobil

iOS 16.1 güncellemesi ile neler geldi?

iOS 16.1 güncellemesi ile neler geldi? Yayınlanan iOS 16.1 güncellemesi, bilgileri gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlıyor. Yeni bir kalıcı Kilit Ekranı bildirimi türü olan Canlı Etkinlikler için destek sunmaktadır. Canlı Etkinlikler, sadece iPhone 14 Pro veya Pro Max’iniz varsa, Dinamik Ada’da da görüntüleniyorlar. Peki bu yeniliği hangi uygulamalarda kullanabiliyoruz? Qzen Bilişim olarak ayrıntıları birlikte inceleyelim.

ios16.1

Canlı Etkinlikler destekleyen uygulamalar

 

  • Slopes: Ski & Snowboard:  Kayak ve snowboard uygulaması Slopes, kullanıcıların tesiste başka kimlerin olduğu hakkında bilgilerle birlikte, iki özelleştirilebilir istatistiği izlemesine izin vermek için Canlı Etkinlikler’i kullanıyor.
  • Flighty: Uçuş izleme uygulaması Flighty, yaklaşan ve devam eden uçuşlara göz atmak için Canlı Aktiviteler sunmaktadır.

  • Landscape: Dağcılık uygulaması Landspace, tırmanışınızı takip edebilmeniz için yuvarlanan bir yükseklik grafiği ile gerçek zamanlı istatistikler sağlamak için Kilit Ekranında Canlı Etkinlikler ve ‌Dinamik Ada‌ bölümünü kullanıyor. Uygulama, yüksekliği, toplam mesafeyi ve daha fazlasını gösterebiliyor.

  • Forest: Zaman yönetimi ve odak uygulaması Forest, Kilit Ekranında ve ‌Dinamik Adada‌ geri sayım sürelerini gösteriyor.

  • Carrot Hava Durumu: CARROT Weather, önümüzdeki bir saat içinde yağmur beklendiğinde ya da beklenen fırtına ilerlemesi Kilit Ekranında veya ‌Dinamik Adada‌ gösterebiliyor.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu