MobilTeknoloji

İOS 16.4 Geliyor

Yılın bu zamanı: yeni emoji sezonu! Apple’ın yeni iOS 16.4 güncellemesi geyik, kaz, pembe kalp ve Verge okuyucuları için daha da önemlisi Wi-Fi sembolü gibi emojiler ekliyor. Ben bir emoji hayranıyım, bu yüzden şahsen birkaç seçeneğe daha sahip olduğum için heyecanlıyım, ancak denizanası emojisi için hala akıllıca bir kullanım düşünüyorum. Önceden bilgi edinmek isterseniz, Emojipedia’da eklenen emojilere ilişkin güzel bir genel bakış var.

Güncelleme sadece yeni emoji getirmiyor; birkaç küçük ekleme daha var. Artık Safari web uygulamalarından ana ekranınızda anlık bildirimler alabileceksiniz, bu da web uygulamalarını şu anda olduğundan çok daha kullanışlı hale getirebilir. Şirket ayrıca sesli aramalar için ses izolasyonu ekliyor ve iPhone 14 ve iPhone 14 Pro telefonlar için Çarpışma Algılama özelliğini daha da optimize ediyor.

iOS 16.4’ü iPhone’unuza indirmek ve yüklemek istiyorsanız, Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin ve güncelleme sizin için orada olmalıdır. (Eğer değilse, birkaç dakika beklemeniz gerekebilir – Apple’ın güncellemelerinin yayılması bazen biraz zaman alır). Mac kullanıyorsanız, macOS Ventura 13.3 de artık kullanılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu