Mobil

iPhone 14 Özellikleri ve Fiyatı Nedir?

iPhone 14 Özellikleri ve Fiyatı Nedir? Dünya Telefon devi Apple geçtiğimiz günlerde  iPhone 14, iPhone 14 Pro’yu tanıttı. Apple kullanıcılarının merakla beklediği etkinlikte, tüketicilerin buluşacağı yeni cihazlar büyük ilgi gördü. Etkinlinte tanıtılan bu 5 ürünü sizin için inceledik. iPhone 14 ne kadar? iPhone 14 Pro ve Watch 8’in özellikleri neler gibi soruların yanıtlarını bu listede bulabilirsiniz. Qzen Bilişim olarak sizler için derledik.

iphone14plus

 

iPhone 14 Özellikleri ve Fiyatı Nedir? Geçen gün yapılan etkinlikte teknoloji devi Apple’ın yeni telefonlarını iki ayrı boyutta piyasaya süreceğini gördük ayrıca, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro. Bu cihazlar bir öncekilere göre farklı özelliklerle donatılmış. iPhone 14 ailesi acil durumlarda uydu üzerinden sinyal gönderebilecek. Bu mesajı göndermek ise 15 – 60 saniye arasında bir zaman alacak. Ayrıca, Teknoloji analistleri bu özelliklerin ücra bölgelerde popüler olabileceğini düşünüyor.

Bu modelde 12 megapiksellik yeni bir kamera bulunmaktadır. Ancak bu kamera hızlı hareket eden nesneleri daha iyi görüntüleyebiliyor. Öte yandan düşük ışık olan yerlerdeki çekimlerde %49 oranında daha iyi görüntüler elde edilebiliyor. Ayrıca, Telefonun ekran genişliği 6.1 inç. Bunun yanı sıra, Fiyatı İngiltere’de 849 sterlinden, Amerika’da 799 dolardan ve Türkiye’de ise 31 bin liradan başlıyor. Öte yandan Plus’ların fiyatı ise 35 bin liradan başlıyor.

 

Apple’ın yeni telefonlarındaki en büyük değişiklik 14 Pro serisinde oldu. Bu telefonlarda ekranın üst kısmında bulunan çentik hap şeklinde bir karaltıya dönüştü. Öte yandan telefonun ana kamerası ise alışılmışın dışında 12 değil 48 megapiksel. A16 Bionic işlemcisine sahip olan bu telefonun fiyatı Amerika’da 999 dolar, İngiltere’de 1099 dolar ve Türkiye’de 40 bin liradan başlıyor. Aynı zamanda Pro Max’in en fazla hafızaya sahip modeli  57 bin 200 lira olarak belirlendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu