Teknoloji

Mark Zuckerberg 600 milyon dolar zarar etti.

Mark Zuckerberg 600 milyon dolar zarar etti.

Adını Meta olarak değiştirdiğinden beri şirketin değeri 600 milyon dolar gibi çarpıcı bir düşüş yaşadı. Bu haberi Qzen Bilişim olarak sizler için derledik.

Meta Başkan Yardımcısı Vishal Shah geçen ay çalışanlara şunları yazdı. Bir çoğumuz için Horizon’da o kadar fazla zaman geçirmiyoruz test kontrol panellerimiz bunu oldukça açık bir şekilde gösteriyor .Neden ürettiğimiz ürünü bu kadar sevip sürekli kullanmıyoruz? Basit gerçek şu ki, biz onu sevmiyorsak, kullanıcılarımızın onu sevmesini nasıl bekleyebiliriz.

meta

Mark Zuckerberg 600 milyon dolar zarar etti.

Meta üçüncü çeyrek kazanç kayıplarını ve dördüncü çeyrek için zayıf bir tahmin açıklayarak hisselerin düşmesine neden oldu. Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşmasından bu yana, şirketin hissesi Nasdaq’ın gördüğü düşüşün iki katından fazla, %68’den fazla düştü. Şirketin toplam değeri çarpıcı bir şekilde 600 milyar dolar azaldı.

Ayın başlarında, 24 Ekim’de Bank of America, Meta’nın hisse senetlerinin notunu indirdi ve metaverse üzerine yapılan bahis konusunda ikna olmadığını söyledi. Aynı gün, Altimeter Capital’den Brad Gerstner, Zuckerberg’e yön değiştirmesi ve bunun yerine kar getiren ana işe odaklanması için bir açık mektup yayınladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu