Son Dakika GelişmelerTeknoloji

Sızdırılan Google Saatini İnceledi

Potansiyel sürümü, tasarımı ve özellikleri hakkında aylarca süren spekülasyonların ardından, söylentilere konu olan Google Pixel Watch’a iyice bakmış olabiliriz. Pazartesi günü Android Central, Google’ın yaklaşmakta olan akıllı saatine ait olduğu düşünülen dokuz fotoğraf yayınladı.

Google Pixel Watch’u resmi olarak duyurana kadar onaylanmamış olsa da, sızdırılan görüntüler minimalist tasarım, kurma kolu ve potansiyel gizli düğme hakkındaki söylentiler de dahil olmak üzere önceki raporlarla uyumlu. CNET, akıllı saati çevreleyen söylentileri takip ederek burada bulabileceğiniz ipuçlarının tam bir listesini derledi.

Görüntülerin biraz garip koşullar altında çekildiği ve sızdırıldığı bildirildi: İddiaya göre bir kişi akıllı saati ABD’de bir restoranda bulmuş. Adının açıklanmasını istemeyen bulucu, konumunu Android Central ile paylaşmadı.

Saate sahip olduğu iddia edilen kişi, Reddit’te u/tagtech414 kullanıcı adı altında Bana Her Şeyi Sor (AMA) gönderisine daha fazla ayrıntı gönderdi. Saatin gerçekten kendilerinde olduğunu doğrulamak için bir fotoğraf yayınladıktan sonra ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı: Bir iş arkadaşı saati çalıştıkları restoranda bulmuş ve sahiplerinin saati almaya gelme ihtimaline karşı “birkaç hafta” saklamış. Birkaç hafta boyunca kimsenin saate sahip çıkmaması üzerine u/tagtech414 saati incelemeye aldı.

İşte u/tagtech414’ün saat hakkında paylaştıkları:

-Kaynak kullanıcı arayüzünü göremedi ancak saati açmaya çalışırken beyaz bir Google logosunun belirdiğini gördü.
-Yan taraftaki iki düğme arasında fiziksel bir kurma kolu bulunuyor.
-Çerçeve aslında oldukça büyük.
-Saat kadranı yaklaşık 1,5 inç çapında ve yarım inç kalınlığında.
-Saatin kordonu, bükülebilir Apple Watch Sport kordonlarına benzeyen tescilli bir Google kordonu.
-Saat söylentilere göre siyah renkte geliyor.
-Alt kısmı Apple Watch gibi camla kaplanmış gibi görünüyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu