Teknoloji

Xiaomi 12T serisi kamera için iddialı olma yolunda

Xiaomi 12T serisi kamera için iddialı olma yolunda.

Temmuzda düzenlediği etkinlikte 12S serisini kullanıcılarına sunan Xiaomi, çok yakında iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen 12T serisini sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonlarla ilgili sızıntıların ve raporların sayısında bir yükselme söz konusu. Xiaomi, kısa bir süre önce serinin kamera özelliklerini açıkladı. Bu haberi Qzen Bilişim olarak sizler için derledik.

12t12

12T nasıl bir kameraya sahip olacak?

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen Xiaomi 12T serisinin 4 Ekim tarihinde hayranlarının beğenisine sunulacağı planlandı.

Daha sonra yeni bir paylaşım ile Xiaomi 12T üstün kamera özelliklerini doğruladı.

Xiaomi 12T Pro 200 Megapiksellik Samsung HP1 sistemi ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksellik makro sensör eşlik edecek. Bu serinin standart modeli ise Pro’nun aksine bir nebze olsun mütevazi özelliklere sahip olacak. Bu noktada kullanıcıları 108 Megapiksel ana kamera 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksellik makro sensör karşılayacak. Ön kamerada ise 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir sensör kullanılması söz konusu.

12T

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu